Bloggnorge.com // Crusie Tips
Start blogg

Crusie Tips

Cruise

Kortcruise med Cunard fra Southampton

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 16. juni , 2017 kl. 16:00

Har du vurdert å bestille cruise med Cunard? Nå har du atter en god grunn: I høst kan du oppleve nyrenoverte Queen Victoria tur/retur Southampton fra kun 7.438,- p.p.
I november 2017 inviterer vi til et seks dagers Big Band Ball cruise tur/retur Southampton. Seilingen går via Zeebrügge, Amsterdam og Cherbourg, og om bord er det duket for feststemning når skipets storband spiller opp til Ballroom Dancing på kveldstid. Men dette er ikke en seiling kun for de danseglade; nyrenoverte Queen Victoria har mye mer å by på. Kombiner cruiset med et opphold i London før/etter cruiset – vi hjelper deg med fly og hotell

 

Vi inviterer alle danseglade mennesker med på Ballroom Dancing om bord på et av verdens flotteste cruiseskip; nyrenoverte Queen Victoria. Skipets Big Band Ball-cruise starter i Southampton 13. november 2017 og går via Zeebrügge, Amsterdam og Cherbourg før retur til Southampton 18. november (5 netters seiling).

På kveldstid er det duket for feststemning når storbandet spiller opp til dans i majestetiske Queens Room, og på dagtid kan du nyte tiden om bord med avslapning og deilig mat, eller ta en tur i land og utforske destinasjonene som besøkes. Vi hjelper vi deg gjerne med fly tur/retur London og hotellovernatting, slik at du har hele reisen samlet på ett sted. Velkommen om bord!

 

Seilingsrute Queen Victoria 13. – 18. november 2017

Southampton, England – Zeebrügge, Belgia – Amsterdam, Nederland – sjødag – Cherbourg, Frankrike – Southampton, England.

Pris per person i delt dobbeltlugar:

  • Innvendig lugar fra 7.438,- (kat. ID)
  • Utvendig lugar fra 8.074,- (kat. EF)
  • Utvendig lugar med balkong fra 10.143,- (kat .BB)
  • Singellugar fra 13.012,- (kat. ID)

Prisene gjelder per person i delt dobbeltlugar, dersom ikke annet er angitt. Prisene kan endres når som helst og uten varsel som følge av forandringer i valutakurs, kapasitet og/eller tilbud. Kontakt Cathrine Conradi på 67 43 02 00 / cathrine@cruise.no for mer informasjon/bestilling. Tips, fly, hotell, drikkevarer, etc. tilkommer.

Om Queen Victoria

  • Tonnasje: 90.000
  • Lengde: 293 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.990 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 981
  • Byggår/renovert: 2007/2017
  • Registreringsland: Bermuda

Queen Victoria, også kjent som QV, er søster til Queen Elizabeth. Skipet er maritimt og elegant, innredet i Cunards tradisjonelle stil med marmor og trepaneler. Det er høyt under taket og atmosfæren er luftig.

Ved ombordstigning møtes man av den storslagne trappen og de flotte kunstverkene i Grand Lobby. Skipet har 12 dekk som innbyr til aktivitet, avslapning, revitalisering og opplevelser. Er man interessert i Cunards historie kan man besøke The Book Shop og Cunardia. Sistnevnte er en unik utstilling med gjenstander fra og historie om Cunards skip, og her kan man blant annet finne Queen Marys loggbok. I The Book Shop selges maritim litteratur, postkort og samleobjekter. Ønsker man å handle merker som Harrods, Hermés eller H.
Stern, da er Royal Arcade stedet.

Sportsentusiaster kan spille tennis, teste golfsvingen eller lære kunsten å fekte. Biblioteket har mer en 6.000 titler, og i The Cunard Book Club kan man diskutere litteratur med sine medpassasjerer. På kveldene arrangeres det Masquerade Ball, Royal Night Theme Ball og Black & White Ball med dans og storband i Queens Room. Man kan også lene seg tilbake og nyte god jazzmusikk i Chart Room, nyte pianospill i The Commodore Club, eller oppleve et av de påkostede showene i Royal Court Theatre

Queen Victoria renoveres 
Queen Victoria renoveres i perioden 5. mai – 4. juni 2017. Skipet vil blant annet få 43 Britiannia Club Balcony-lugarer, ny Britannia Restaurant, 30 nye Britannia Balcony-lugarer og innvendige lugarer

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.